GNCC-Rd. 8 Metselaar Dixon – 6/4-5/2022

Devon Feehan – XC1 Pro Class – 3e plaats

Het was een perfecte dag om GNCC te racen op Rd. 8 Mason Dixon, PA. GPS-rijder Devon Feehan startte midden in het peloton en moest zich een weg naar voren banen om één voor één passen te maken. Hij bleef geduldig en wachtte op de juiste kansen om vooruit te blijven gaan. De twee voorste renners konden een gat overbruggen en Devon passeerde uiteindelijk voor de 3e plaats. In zijn woorden: "Toen ik eenmaal op het podium stond, concentreerde ik me op het opladen naar de finish en het beperken van eventuele fouten. Het is altijd gaaf als races als deze samenkomen en ik kijk ernaar uit om dit seizoen weer een race op het podium te eindigen!
Bedankt voor de steun en ik kom er over een paar weken op terug in Snowshoe, de laatste ronde voor de GNCC-zomervakantie! Ga zo door Devon!! Bedankt voor het rijden met GPS

Laat een reactie achter

Vertalen »