GNCC – Rd.8 Mason Dixson – 06/05-6/2021- XC1 Pro-klasse

Devon Feehan – XC1 Pro Class – 7e plaats

“Ronde 8 in de Mason Dixon GNCC was een goede! Ik had een geweldige start als derde in het bos en met hoe gestapeld het veld is en waar mijn tempo ligt, geloof ik dat een goede start bijna essentieel is voor de kans om vooraan te eindigen. Ik miste mijn doel in een bocht en moest afstappen om mezelf weer op het goede spoor te krijgen, dus vanaf daar moest ik vanaf de achterkant graven. Tegen het einde van ronde 3 klom ik naar de 1e plaats algemeen en zou daar blijven tot de finish. 
Bedankt voor de steun en ik kijk er naar uit om de komende races vooraan te strijden! De wielen zijn nog als nieuw 8 races in!”

Bedankt voor het rijden met GPS - Global Powersports!

Laat een reactie achter

Vertalen »