Purvines Racing domineren op WORCS ronde 1 | Primm, NV

WORCS RONDE 1 | PRIMM, NV

NHHA RONDE 1 | LUCERNE VALLEY, CA

De eerste ronde van WORCS begon dit afgelopen weekend met veel vaart voor Purvines Racing. Na ronde 1 van NGPC wisten we dat we een geweldig team hadden voor 1 en we zijn verheugd om dieper het seizoen in te gaan. Zowel Mason Ottersberg als Tyler Lynn tonen enorm potentieel in hun toekomst en na dit weekend denken we dat ze een bedreiging zullen vormen voor de Pro 2020 en Pro 2 lichtkampioenschappen.

Mason Ottersberg won na anderhalf uur gevecht met Mateo Olivera Pro 2. Tyler Lynn won op echte kampioensmode door meer dan een minuut op de rest van het veld te zetten in pro 2 lichten. Justin Seeds bevond zich op de 7e plaats na een probleem met de start en enige moeite met de uitdagende pro-sectie worcs toegevoegd.

Nick Burson verscheen afgelopen weekend ook bij NHHA en bleek een kanshebber te zijn voor het Pro-kampioenschap. Met een gestapeld veld van professionals in NHHA zorgt het voor wat intense races en Nick bevond zich op de 2e plaats op het podium.

METSELAAR OTTERSBERG 1e PLAATS

PRO 2

In zijn woorden: 'Ik ben nog steeds vol ongeloof dat ik een overwinning kon behalen. Het is zo lang geleden dat ik koploper was en het voelt heel onnatuurlijk. Ik sta nu op een hoog niveau en hoop dat ik dit gevoel nooit hoef te verliezen. Ik leer elke ronde en probeer het elke race op een positieve manier toe te passen. ”

TYLER LYNN 1E PLAATS

PRO 2 LICHTEN

In zijn woorden: “De laatste paar ronden werden super ruig voor mij. Ik kon geen stroom vinden en voelde me gewoon super ongemakkelijk op de fiets, wat het super ruw maakte op mijn handen. Gelukkig kon ik nog steeds semi-fatsoenlijke rondetijden neerzetten en als eerste de finish bereiken. ”

JUSTIN ZADEN

7e PRO

In zijn woorden: 'Op ongeveer de helft van de streep vlak na de put was ik het zat om geen tijd vrij te maken met de jongens voor me, dus besloot ik de muren te raken. Ik haalde het probleemloos en begon tijd te maken, maar kon alleen de 7e halen. ”

SHARON MOWELL 5E PLAATS

VROUWEN PRO

In haar woorden: “De komst van NHHA naar GP-stijl racen is absoluut een leercurve geweest, maar ik begin het onder de knie te krijgen. Met wat meer tijd en ervaring geloof ik dat ik echt succesvol kan zijn! ”

NICK BURSON 2DE PLAATS

PRO NHHA

In zijn woorden: 'Ik was opgewonden om op het podium te staan ​​en mijn vrouw en kinderen bij me te hebben om het te vieren. Ik zal dit jaar niet nog een keer bij een NHHA-ronde zijn, maar heb plezier gehad bij de eerste! Zie iedereen dit weekend aan de USDR. '

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

Vertalen »