WERKEN Rd. 3 - Lake Havasu - 03/19/2021

Logan Huff - 3e plaats - Pro-klasse

“Havasu is altijd een meedogenloze koers die een bewijs is van ieders machines. 5 van de beste profs bleven na verloop van tijd uit de race en vielen uit de race. 3/4 van de race was ik 3 ronden achterstand. Gelukkig bleef mijn Yamaha YFZ450r langer lopen dan de rest. Na 12 ronden gereden te hebben en van de baan gereden te hebben, bevond ik me in de top 3. Wat een verrassing was het! Ik ben erg dankbaar.
Dit was echt een geweldige zet voor mij om te blijven rijden, aangezien ik een aantal grote puntenwinst boekte op de andere rijders die braken. Dit alles laat zien dat je nooit opgeeft totdat het helemaal voorbij is! Ik ben blij dat ik in de pits ben gestopt om mijn olie en basics te controleren voordat ik de hele race reed met een probleem met de loopvaardigheid. We doen het het hele jaar door, niet alleen in de weekenden! Dit weekend plaatste ik me 3e in punten. Ik ben slechts 12 punten lager dan de algemene voorsprong in puntenjacht.
Heel erg bedankt voor al je voortdurende steun door de jaren heen. Ik zou het niet kunnen doen zonder de hulp en steun van mijn sponsors! " Gefeliciteerd Logan !! Bedankt voor het rijden op GPS!

Laat een reactie achter

Vertalen »