GNCC-Rd. 9 Sneeuwschoen, WV – 6-26-27/2021

Devon Feehan – XC1 Pro-klasse – 5e plaats

Door GPS gesponsorde rijder Devon Feehan startte op de 3e rij en wist dat deze race zou gaan over slim zijn en heelhuids de finish halen! In zijn woorden: "Dit was absoluut een van de zwaarste cursussen die we in een tijdje bij Snowshoe hebben gehad. Onze rij werd opgehangen in de eerste ronde van "Howards Hole", waardoor het moeilijk was om de top vier jongens vanaf het begin te bereiken. Vanaf daar deed ik mijn best om zo hard mogelijk te pushen om zoveel mogelijk jongens uit te schakelen. Ik had de 7e snelste eerste ronde, 3e snelste tweede ronde, 3e snelste derde ronde en de snelste laatste ronde die laat zien dat ik in de goede richting bewoog en de dag zou eindigen als 5e algemeen! Sneeuwschoenwandelen is zo'n uniek evenement en ik denk dat iedereen het daar naar zijn zin heeft!
Bedankt voor de steun op en naast de baan, de wielen hielden het daar geweldig en gaven me helemaal geen problemen !!
Bedankt voor het rijden met GPS, Devon!

Laat een reactie achter

Vertalen »