WORCS Rd. 5 – Cache Valley – MX – Purvines Racing Team 06/11-13/2021

Purvines Racing Team - Gesponsord door GPS Offroad Products

Ava Silvestri – 1e – Pro-klasse dames


Felicitaties aan Ava voor het behalen van 1-1 bij de regionale Loretta Lynn-kwalificatiewedstrijd “In haar woorden: “Geweldig weekend bij de regionale Loretta Lynn-kwalificatie aan de laatste westkust. Ik was in staat om beide manches te winnen en me in augustus te kwalificeren voor Lorettas en ik ben meer dan enthousiast om voor het 2e jaar op rij terug te gaan naar de ranch. Ik kan niet wachten om aan de zomertraining te beginnen en al het werk te doen om hopelijk dit jaar in de top 15 te eindigen”

Mason Ottersberg - 5e - 250 Pro-klasse

Mason heeft veel werk verzet met de vrije tijd en voelde dat hij op weg was naar het podium, maar hij worstelde dit weekend om zijn ritme te vinden. Hij vocht hard om een ​​5e plaats te redden en versloeg ook enkele belangrijke jongens die voor hem stonden in punten, dus al met al was het een positief resultaat. Hij heeft nu de rest van de zomer om het werk aan te pakken dat hij heeft gedaan om door te groeien naar de top. 
 
In zijn woorden: “Ik was dit weekend niet zo onder de indruk van mezelf. Normaal vind ik dit nummer leuk, maar ik had moeite om het plezier en de flow te vinden die ik hier ooit had. Het maakte het moeilijk om de voorsprong te vinden die ik heb als ik op mijn best race. Ik heb er veel tijd in gestoken om vooraan in het peloton te komen en weet dat ik dat verdien. Ik kijk uit naar de zomer om op koers te blijven met mijn programma dat ik ben begonnen met mijn trainer.”

Tyler Lynn – 6e – Pro-klasse

Tyler kreeg een val in de eerste bocht waardoor hij meteen weer terugkwam. Als je tegenwoordig geen goede start krijgt, is het moeilijk om naar voren te werken. Hij groef diep en behaalde een 6e plaats. 
 
In zijn woorden: "Ga het kort en krachtig houden! Ik had een goede start en kantelde in de eerste bocht, waardoor ik als laatste dood was en daarna een inhaalslag moest spelen. De eerste 45 minuten was ik uit het tempo en verloor veel tijd en het volgende uur was inhaaltijd. Ik verloor eerder in de race te veel tijd om ze snellere jongens te kunnen pakken, dus de zesde plaats voor vandaag is wat ze schreef! Ik moet beter duidelijk en simpel zijn. Heb 6 maanden om het om te draaien!! Bedankt aan iedereen om dit mogelijk te maken, we zouden het niet zonder jullie kunnen doen!”

Thomas Dunn – 11e – Pro 250 klasse

Thomas staat weer op het programma na zijn blessure aan het begin van het seizoen. Hij zette de tijd in, maar had moeite om het tempo van de koplopers te vinden. Hij heeft zijn flitsen van potentieel die laten zien dat hij met de tijd zal zijn waar hij moet zijn.
 
 In zijn woorden: “Ik kreeg een goede start, maar ging gewoon behoorlijk snel achteruit. Ik was te timide op de vlakke grasbaan na een paar crashes tijdens de training. Maar ik probeer naar de positieve punten te kijken, zoals de goede start, het tempo van de topmannen opnieuw leren kennen, elke ronde consistent zijn en het weekend gezond afsluiten. Eindig als 11e, ga werken aan alle dingen waar ik tijdens het remmen mee worstelde en kom over een paar maanden swingend terug. Bedankt aan iedereen die het team steunt!”

Caitlyn Kurtz – 2e – A-klasse dames

Caitlyn zag er zoals gewoonlijk geweldig uit en liet zien wat haar traject in de toekomst zou kunnen zijn terwijl ze tijd blijft steken. Opnieuw een solide podiumplaats in Dames A met een 2e plaats. 
 
In haar woorden: “Deze ronde van Worcs in Cache Valley was zo leuk. Mijn race zaterdag begon geweldig en ik kon me een weg banen om als tweede te eindigen aan het einde van de Woman's A-race. Zondag stond in het teken van extra zittijd, maar ik had nog steeds veel plezier. Mijn start was verschrikkelijk, maar werkte in mijn voordeel toen veel mensen in de 15-24 Sportsman B-klasse zich opstapelden. Daarna was het een strijd om mijn fiets overeind te houden en niet uit de modder te glijden. Aan het einde van de race eindigde ik als 7e. Al met al was het een geweldig weekend en ik kan niet wachten om later dit jaar weer in Idaho te racen!”  

Laat een reactie achter

Vertalen »