NGPC RONDE 2 | Taft, CA

Ronde 2 van NGPC in Taft, CA zorgt altijd voor lastige baancondities. Het varieert altijd tussen harde gladde oppervlakken tot slibachtig terrein met vierkante randen. De afstelling van de fiets is altijd een belangrijk onderdeel van deze race. Taft bracht een groot aantal racers en toeschouwers mee, aangezien het hele kampeerterrein werd overspoeld met busjes en campers.

Het Purvines Racing-team wilde het momentum dragen dat ze hadden van de eerste twee rondes van WORCS & NGPC met Mason Ottersberg en Tyler Lynn met hun sterke prestaties. Justin Seeds heeft dit jaar tot dusverre moeite om comfort op de motor te vinden en we wilden hem helpen dat te verbeteren. Sharon Mowell heeft geprobeerd te blijven leren en haar vaardigheden te verbeteren met het racen in GP-stijl.

METSELAAR OTTERSBERG 2e PLAATS

PRO 2

Ons doel dit jaar met metselaar was om hem een ​​solide jaar van racen te geven zonder druk. Hij had een jaar nodig om te groeien en zijn vertrouwen weer op te bouwen. We zagen nu al een tijdje potentieel in hem en de kans kwam eindelijk tot stand. We zijn tot nu toe overweldigd door zijn uitvoeringen en we hopen dit jaar te helpen succesvol te blijven.

In zijn woorden: 'Ik heb hier hard voor gewerkt. Ik kreeg een relatief slechte start en moest mijn weg van 7e naar 2e werken. Ik had een aantal goede gevechten met Mateo en Jake en eindigde als 2e. Ik voel me zelfverzekerder en weet dat ik me een weg voorwaarts kan vechten als ik achter mezelf kom. "

TYLER LYNN 4E PLAATS

PRO 2

Tyler weet wat er nodig is om te winnen en hij is zijn jaar vrij goed begonnen. We voelen dat we hem gewoon op twee wielen moeten houden, maar hem los moeten laten en zijn ding moeten doen. Hij is erg jong en heeft een mooie toekomst voor zich. Hoewel Tyler al vroeg in de race een valpartij had, overwon hij nog steeds en stormde hij van bijna het laatst en werkte zich een weg terug naar de voorkant.

In zijn woorden: “Ik bevond me achter Mateo Oliveira tegen het einde van de eerste ronde toen ik merkte dat ik volledig zijwaarts werd getrapt en behoorlijk hard opzij werd geschopt. Het kostte me een seconde om weer op de motor te komen en de motor weer aan de gang te krijgen. Ik eindigde fysiek als 5e, maar na wat strafschoppen kreeg ik de 4e plaats. "

JUSTIN ZADEN

7e PRO

Justin heeft tot nu toe dit jaar moeite gedaan om een ​​comfortabele setting voor zijn fiets te vinden en we kunnen zeker zien dat er wat werk te doen is, maar we weten dat we hem daarheen kunnen laten rennen met dit gestapelde veld van profs. De pro-klasse zit boordevol talent en we zijn enthousiast over de komende uitdaging om een ​​aantal pro-klasse overwinningen terug te krijgen voor Purvines Racing.

In zijn woorden: “Ronde 2 van ngpc ging niet zo goed voor mezelf. Vond mezelf met een goede start in de top 5, denk ik. Na een paar ronden zakte ik terug naar de 7e plaats en kon toen geen bosje vinden om tegen het einde van de race terug te komen. Bedankt aan alle sponsors "

SHARON MOWELL 3e PLAATS

VROUWEN PRO

Sharon is nieuw in de GP-wereld, dus onze aanpak is om haar te blijven leren hoe ze met dit soort dingen moet racen en haar ook comfortabel te maken. Het was duidelijk dat deze ronde een goede stap was voor haar landing op het podium met een 3e plaats. Veel ruimte om te groeien voor haar GP-carrière en we kunnen zien dat ze klaar is voor de taak die voor haar ligt.

In haar woorden: “Ik heb zoveel geleerd over Grand Prix racen. Het is op zijn zachtst gezegd een aanpassing geweest, maar ik heb het gevoel dat ik het vrij snel onder de knie krijg. Dit is tot nu toe mijn eerste podium. Ik kijk ernaar uit om het dit jaar op de doos te houden. "

DELEN INHOUD

2020 TEAM FOTOSHOOT FOTO'S

TEAM FOTO'S
OPSLAAN EN BEWERK FOTO'S ALS U WENST VOOR UW GEBRUIK!

2020 RACE-TEAMSPONSORS

Laat een reactie achter

Vertalen »